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RESOURCES DIRECTORATE T g e
Legal & Risk iy e
Memorandum
To:  Places Directorate — Economy, From: Head of Service

Waste and Infrastructure

Ref: Rob Owen Ref: RD/LR/SYF/N34/14-/N-002816
Sharon Brightciiffe Mrs Susan Fulford
Ext: 3090

Email:  s.fulford@wigan.gcsx.gov.uk
Date: 31 January 2013

Wigan Borough (Off Street Parking Places) (Railway Arches Car Park, Leigh)
Order 2012 (Amendment) Order 2013

Please find attached a copy of the sealed Order for your records.

Enc.
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WIGAN BOROUGH COUNCIL
WIGAN BOROUGH (OFF STREET PARKING PLACES) (RAILWAY ARCHES

CAR PARK, LEIGH) ORDER 2012 (AMENDMENT) ORDER 2013

The Wigan Borough Council in exercise of its powers under Section 35 of the Road
Traffic Act 1984 and under the Traffic Management Act 2004 and of all other
enabling powers, hereby makes the following Order:-

1. This Order may be cited as the Wigan Borough (Off Street Parking Places)
(Railway Arches Car Park, Leigh) Order 2012 (Amendment) Order 2013 and
shall come into operation on 11" February 2013,

2.  Any reference in this Order to a numbered Atrticle is a reference to the Article
having that number in the Order.

3. The Interpretation Act 1978 shall apply for the interpretation of this Order as it
applies for the interpretation of an Act of Parliament.

4. The Wigan Borough (Off Street Parking Places) (Railway Arches Car Park,
Leigh) Order 2012 shall be amended by:

(i) Deleting Article 3(1) of the Order and inserting:-

“3 (1) The parking place may be used on any day Monday to Saturday (other
than a Bank or Public Holiday) between 8.00 am and 6.00pm on
payment of the relevant charge as the charges to be paid in connection
with the use of the parking place subject to the provisions of this Order,
as a place in which vehicles of the specified class may wait.”

(i) Deleting Article 6(1) of the Order and inserting:

“6 (1) A vehicle shall not be left in the parking place on any day (other than a
Bank or Public Holiday) between 8.00 am and 6.00 pm for longer than
the relevant period for which payment was made, or for longer than that
period and any further period for which payment has been made in
accordance with Article 5(4)”.

but not otherwise.
Dated this 28 ol day of January 2013
EXECUTED as a DEED by affixing

)
the COMMON SEAL of THE WIGAN )
BOROUGH COUNCIL in the presence )

- )

(Ll

ead of Service — Legal & Risk

O:\evolcs\multi\829605\wp\page(1).doc
RD/LR/SYF/N34/14-/N-002816



